S ponosom Vam predstavljamo vrhunski talijanski streetwear brand

Boxeur des Rues priča priču boksača s ulice….autentičnog, urbanog, samosvjesnog sportaša koji je dosljedan sebi i vlastitoj individualnosti. Priča počinje još početkom 19 stoljeća stvaranjem savatea, francuskog boksa koji kombinira elemente “zapadnjačkog” boksa s elementima koje su početkom 19. stoljeća u Europu donijeli francuski mornari s dalekog istoka i azijskih luka.

Raznovrsnost ali dosljednost.

Bavite li se sportom rekreativno ili profesionalno, znamo da se želite odlično osjećati i izgledati u teretani ili  drugim sportskim aktivnostima. Za Vas smo pripremili raznovrsne modne komade, kreirane posebno za trening i rekreativne sportske aktivnosti

Provjerite što nudi naša linija sportske opreme.

Idi na trgovinu

Naša priča se nastavlja....

Savate vještine su najvećim dijelom razvijane prilikom uličnih borbi, a s vremenom se boksački stil preselio u podzemlje u borilačke klubove oko morskih luka u Marseillu. Pisana i nepisana pravila, urbani beskompromisni životni stil inspirirao je razvoj jedinstvenog istinskog gradskog sportskog stila “Boxeur Des Rues”. Fuzija “streetwear” i “sportswear” koncepta predstavlja samu srž ovog branda.

Što nas zapravo čini drugačijima od drugih?

Tematski dizajn

80%

Kvaliteta po mjeri kupca

99%

Dizajn koji krši stara pravila

88%

Stil koji postavlja nove standarde

100%

BOXEUR DES RUES ima ujednačenu kvalitetu svog branda u svim modnim dućanima širom svijeta. Jednaku kvalitetu proizvoda naći ćete u Milanu, Torontu, Madridu ili Londonu kao i u našem dućanu u Zagrebu. Svaki odjeveni predmet odražava ugled modne kuće koja posebnu pažnju pridaje iznimnoj kvaliteti materijala, udobnosti ali i posebnom urbanom stilu.

Posjetite nas u našem novootvorenom dućanu u Arena Centru ili uživajte u kupnji u našem web shopu! Trgovina se nalazi u ARENA CENTAR na 1. etaži, trg Dalmacija, a tamo Vas očekuje bogata ponuda kvalitetne sportske i casual odjeće, obuće ali i sportske opreme.

Ekskluzivni smo uvoznik/distributer za”Boxeur des rues” u Hrvatskoj i posjet našoj trgovini sigurno će biti posebno iskustvo. Sigurni smo da će Vas ugodno iznenaditi veliki izbor ovog vrhunskog proizvođača, a u potrazi za savršenim “komadom” odjeće pomoći će Vam naše stručno osoblje.

I tako je nastao
Boxeur Des Rues

“Boxeur Des Rues” komunicira energiju čovjeka koji se razvijao uz pravila ulice, zna što hoće i dobro se osjeća u svojoj koži. Njegova odjeća je kvalitetna, moderna i posebna te predstavlja produžetak njegove prirode.